Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (7640 niezalogowanych)
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
A mi dziś udało się doprowadzić do umówienia terminu spotkania od którego zależy w jakiś sposób przyszłość ,,mojej,, firmy hurrrrrrrrrra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Gratuluje Daga ciesze sie, ze ci sie udalo dokonac czegos co na pewno nie bylo latwe

A ja moge sie pochwalic tym , ze o 3 w nocy musze wstac zeby zdazyc na samolot do Oslo ( nie to chyba raczej powinnam napisac na watku : tu mozna ponazekac ) i na dodatek jeszcze sie nie spakowalam ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
To i ja się pochwalę Po pierwsze jestem na świetnym forum, gdzie mogę liczyć na pomoc Po drugie (powinno być na 1-szym miejscu) moja córcia skończyła szkołę średnią z wyróżnieniem i tzw. czerwonym paskiem (średnia ponad 5). Po trzecie... mniej więcej za dwa miesiące zamieszkam w Norwegii A po czwarte: wreszcie weekend
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
barbara67 napisał:
Gratuluje Daga ciesze sie, ze ci sie udalo dokonac czegos co na pewno nie bylo latwe

A ja moge sie pochwalic tym , ze o 3 w nocy musze wstac zeby zdazyc na samolot do Oslo ( nie to chyba raczej powinnam napisac na watku : tu mozna ponazekac ) i na dodatek jeszcze sie nie spakowalam ...

Dziękuje Barbaro
Nie martw się jeżeli chodzi o samolot to jutro będziesz mogła w tym temacie napisać ze udało Ci się wstać i dolecieć na miejsce i wszystko załatwić, czego życze Ci z całego serca.

Lusinda Gratuluje zdolnej córeczki! masz powód do dumy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Tak jak zdolna, tak i pyskata ALe... jak to mówią - pewnikiem poradzi sobie w zyciu Ciesze się, że wyjeżdża ze mną do Norge, zna świetnie angielski, więc początki na łasce córci A mamuska zacznie uczyc się z młodsza - idzie do gimnazjum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ten watek jest calkiem fajny, przyjemny i wesoly
dlatego tez pewne wyjatkowo nie w temacie posty zostana usuniete, zainteresowanych kontynuowaniem debata nad tym kto jaki jest prosze o przejscie na prywatne priv-y
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
A mi się udało przeżyć dzisiejszy dzień, ponadto czytam ten wątek i jeszcze czuję się normalny co też traktuję jako sukces (to było w temacie więc proszę mnie nie kasować )
Jako bonus udało mi się dać Sethurowi sześćdziesiątego oklaska... po raz czwarty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Znalazłem jednemu ze swoich przyjaciół pracę, stałą, dobrą, w zawodzie, za dobre pieniądze, w Norwegii. Pracuje on od tygodnia. Pozwoliło mi to spłacić dług wdzięczności za jego bezinteresowną pomoc udzieloną mi z jego inicjatywy na samym początku mojego pobytu w Norge. Jestem z tego powodu bardzo zadowolony .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
Luba napisał:
A ja się pochwalę, że jestem w grodzie Kraka i mam przygotowany żołądek na dużą ilośc polskiego złocistego napoju chmielowego. Pozdro

to było zagranie poniżej pasa!!!

A żołądek się wciąż powiększa i powiększa, a mózg sie zmniejsza i zmniejsza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Luba napisał:
bad harry napisał:
Luba napisał:
A ja się pochwalę, że jestem w grodzie Kraka i mam przygotowany żołądek na dużą ilośc polskiego złocistego napoju chmielowego. Pozdro

to było zagranie poniżej pasa!!!

A żołądek się wciąż powiększa i powiększa, a mózg sie zmniejsza i zmniejsza

przestan sie nad nami znecac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok